CLUBINFO

K Waterloos VV bestaat sinds 1962 en heeft dus in 2012 de titel van Koninklijke vereniging gekregen (toegekend door het koninklijk paleis).

K Waterloos VV promoveerde vorig seizoen, na een spannende eindronde, naar derde provinciale en is ingedeeld in reeks B (Limburg) en heeft, zoals de voorgaande jaren,  de ambitie om met zo veel mogelijk eigen spelers zo hoog mogelijk te eindigen.

Alle informatie over onze ploegen en activiteiten kan je vinden door verder te surfen op onze website.

Het bestuur van K Waterloos VV telt 8 leden. Voorzitter Jos Schrijvers leidt de vergaderingen bijgestaan door ondervoorzitter Robert Didden en secretaris Lambert Houben. De voorzitter, ondervoorzitter en secretaris zijn, in hoofde van de VZW, ook verantwoordelijk voor een ‘goed bestuur’ van de club.

Andere ‘werkende’ leden zijn: Erwin Amandels, Peter Jeunen,  Jos Schreurs, Bart Nies en Luc Vandekerkhof.

 

De voetbalvereniging Waterloos VV bestaat reeds gedurende meer dan 50 jaar en kreeg daarom de titel van Koninklijke vereniging. De club heeft met zijn eerste elftal meestal gespeeld in derde en vierde provinciale afdeling.

Ons eerste elftal heeft veel vreugde beleefd aan 3 kampioenschapstitels (in 1986 van vierde naar derde; in 1994 van derde naar tweede en in 2006 van vierde naar derde) en, fris in het geheugen, ligt nog de onverhoopte promotie naar derde provinciale in mei van 2017. Natuurlijk werden we ook een aantal keren geconfronteerd met een degradatie.